INNER MASTERY INTERNATIONAL

Retreaturi de Evoluție Interioară în Cluj-Napoca

O propunere unică și exclusivă:

Retreaturi de Evoluție Interioară® pentru persoane care caută noi opțiuni. Într-o perioadă în care lumea devine mult mai complicată, problemele personale devin din ce în ce mai complexe, și în care utilizarea creativității este esențială pentru a găsi soluții spontane, apare această propunere eficientă care ajunge în toată lumea. În zeci de țări de pe cele 5 continente oferim posibilitatea de extindere a conștiinței, de întărire a corpului, de deschidere a inimii și de a aprofunda în blocajele care ne împiedică împlinirea personală. O abordare spirituală a vieții umane.

Echipa Inner Mastery®, și Școala Conștientă®

Lideri în retreaturi de evoluție interioară®

Avem o echipă de profesioniști din domeniul Unelte ancestrale, psihologiei, sănătății, artelor și a diferite științe umane, dedicată tot timpul în susținerea procesului de dezvoltare interioară a participanților noștri. Servim o comunitate de mii de oameni din întreaga lume care au un interes comun pentru acest model de retreaturi cu uz conștient, înțelept și delicat de Unelte ancestrale, printre multe alte Unelte ancestrale naturale sau ancestrale care provin din păduri și deșerturi, unde energia naturii își păstrează puterea și puritatea inițială.

NOUĂ, CELOR PESTE 150 DE OAMENI CARE FORMĂM ECHIPA, ACEASTĂ METODĂ NE-A PERMIS SĂ DESCOPERIM ȘI SĂ DEZVOLTĂM MĂIESTRIA INTERIOARĂ, CARE NE OFERĂ POSIBILITATEA DE A DISPUNE DE RESURSE PROPRII PENTRU A DESCOPERI IEȘIRI, A GĂSI RĂSPUNSURI SAU A REZOLVA ATÂT SITUAȚII DELICATE, CÂT ȘI CARE ȚIN DE VIAȚA COTIDIANĂ.

Dacă în acest moment te interesează ca unul dintre consilierii noștri să te asiste unul dintre consilierii noștri în procesele de îmbunătățire personală și stările de conștiință extinsă, ne poți lăsa informațiile tale astfel încât să putem trimite consultația ta la persoana cea mai apropiată de locul tău de reședință și, astfel, să te contactăm prin e-mail, telefon sau WhatsApp. Te vom asculta pentru a-ți putea oferi cea mai bună recomandare cu privire la serviciile noastre.

Calendarul evenimentelor

July 2022
August 2022
September 2022
No event found!
Load More

Vorbește pe WhatsApp cu Andreea

Află personal despre Retreaturile de Evoluție Interioară și mai multe evenimente din România

Urmărește-ne pe rețelele de socializare

fii la curent cu ultimele noastre noutăți