inner mastery international

Retreaturi de evoluție interioară
în România

În mod opțional, cu susținerea Instrumentelor Ancestrale, într-un uz descontextualizat și conștient al acestora.

Vrei să experimentezi libertatea autentică?

Redescoperă calea spre sufletul tău, pentru că singura cale de ieșire este spre interior

O propunere unică și exclusivă pentru căutătorii care vor să își redescopere esența, să experimenteze o extindere a conștiinței și deschidere a inimii: RETREATURI DE EVOLUȚIE INTERIOARĂ

Vino la un retreat de evoluție interioară în România
și oferă o abordare transcendentală vieții tale.

Completează formularul pentru a primi mai multe informații.

Pentru cei peste 50.000 de participanți și pentru cei 100 de experți, ghizi și terapeuți care alcătuiesc această echipă, această metodă a făcut posibilă descoperirea și dezvoltarea măiestriei interioare, care ne permite să dispunem de resurse proprii pentru a găsi soluții și răspunsuri sau pentru a rezolva situații delicate din viața de zi cu zi.

SUSȚINERE PROFESIONALĂ ADAPTATĂ LA VOI: Avem o echipă de profesioniști din domeniul medicinei, psihologiei, sănătății, artei și diferitelor științe umane, care sunt total

Lideri în retreaturile Inner Evolution®.

TEHNOLOGIE DE TRANSFORMARE

În ultimii cinci ani, am dezvoltat o TEHNOLOGIE DE TRANSFORMARE care combină:

EVOLUȚIE, METODE CONȘTIENTE ȘI TERAPEUTICE.

CELE MAI AVANSATE INSTRUMENTE TRADIȚIONALE INDIGENE TRADIȚIONALE DIN AMERICA NATIVĂ

Această combinație este extrem de eficientă și transformatoare, permițându-ne nu numai să ajungem la rădăcina și originea limitărilor noastre, ci și să le transcendem, înflorind în cel mai înalt potențial al nostru. CE SE POATE SCHIMBA ÎN VIAȚA TA DUPĂ ACEST RETREAT: acest proces în care potențialitatea interioară devine o înflorire exterioară este atât de transformator încât l-am numit Inner Evolution®.

Tot ceea ce te limitează are o soluție: îți poți transforma suferința în viață, condiționarea în cea mai mare comoară a ta, limitarea în potențial pur.

Suntem o echipă de peste 100 de experți, facilitatori și terapeuți multidisciplinari care au găsit răspunsuri și soluții dincolo de terapie.

INSTRUMENTE ANCESTRALE

În timpul retreatului oferim diferite INSTRUMENTE ANCESTRALE. Facilitatorii noștri vă vor sfătui cu privire la combinația adecvată a acestor instrumente în funcție de punctul fizic, psiho-emoțional și energetic în care vă aflați. Consultați prin acest link mai multe detalii despre instrumentele ancestrale pe care le folosim în retreaturile noastre:

COABITARE CONȘTIENTĂ

Provocarea conviețuirii ascunde un scop evolutiv, atât individual, cât și social.

FENOMENUL care se produce și poate fi simțit în casele noastre unde conviețuim împreună, conectându-ne cu intimitatea armonioasă din viața de zi cu zi și cu multiplele situații în care se apreciază încrederea, demnitatea și IUBIREA.

Conviețuirea înainte, în timpul și după retreat ne sprijină să conștientizăm infinitele moduri în care fiecare dintre noi se poate bucura de viață, se poate exprima prin artă, improvizație și sinergie în inspirație comună.

În aceste spații energetice, veți găsi oportunitatea de a vă aprofunda ființa, viața și calea de reconectare cu puterea personală.

Descoperiți locul din interiorul vostru și din lume care vă deschide ușile către o adevărată transformare.

*Nu sunt folosite toate în același retreat, deoarece fiecare experiență necesită propriul spațiu, cu excepția conviețuirii conștiente, care este coloana vertebrală și nu are contraindicații sau preț suplimentar, este deja inclusă în costul pe noapte al retreatului.

Andreea

Primiți mai multe informații despre aceste retreaturi de la Andreea sau înscrieți-vă direct prin intermediul CALENDARULUI nostru.
Dacă în acest moment te interesează să primești asistență de la unul din consultanții noștri în procese de creștere personală și stări extinse de conștiință, ne poți lăsa datele tale de contact pentru ca noi să putem direcționa cererea către persoana cea mai apropiată de locul tău de reședință și să te contactăm prin e-mail, telefon sau WhatsApp.

SUNTEM ÎN PREZENȚA UNUI LUCRU CU ADEVĂRAT NOU ȘI INOVATIV: posibilitatea de a transcende puterea sumei tuturor tehnicilor cunoscute până acum și posibilitatea de a renaște ca ceea ce suntem cu adevărat.

Atunci când conștiința și inima sunt deschise, experimentăm ceva uimitor, cu repercusiuni magnifice pentru orice ființă umană.

Calendarul evenimentelor din
România

March 2023
April 2023
June 2023
July 2023
August 2023
No event found!
Load More

Follow us on social media

S T A Y U P - T O - D A T E O N O U R L A T E S T N E W S